Asiguram primul ajutor la orice tip de evenimente: concerte, festivaluri, evenimente sportive, expozitii, congrese, show-uri rutiere, aviatice, etc.

Indiferent ca planificati un eveniment mare pentru 30.000 de persoane sau un eveniment mic pentru 100 de persoane, asistenta medicala trebuie sa fie o prioritate. ARISU este una dintre cele mai importante organizatii de prim ajutor din tara si un partener de incredere al serviciilor de urgenta profesioniste. Membrii echipei de prim ajutor sunt medici, paramedici si asistenti medicali cu competente pe medicina de urgenta.

PRETURI ATRACTIVE

Spre deosebire de societatiile comerciale, ARISU ofera servicii de prim ajutor la tarife accesibile, cu echipamente moderne si personal calificat.

AUTOSPECIALA DE INTERVENTIE RAPIDA

ARISU are in dotare o autospeciala de interventie rapida, de tip AMD cu echipamente medicale de ultima generatie.

8 ANI DE EXPERIENTA

ARISU este un ONG cu experienta in acordarea primului ajutor, infiintat in anul 2009, cu scopul de a interveni in situatii de urgenta, respectiv la dezastre si calamitati.

SUPRAVEGHERE AERIENA

Supravegherea aeriana la evenimente se realizeaza folosind o drona profesionala. Imaginile filmate se transmit live in punctul de comanda. Zona supravegheata are o raza de pana la 5 km.

PERSONAL MEDICAL SPECIALIZAT

Membrii echipelor de prim ajutor sunt medici, asistenti medicali, paramedici si studenti la medicina, certificati in acordarea asistentei medicale de urgenta si resuscitare cardio-pulmonara.

POST MEDICAL SI DE COMANDA

Post medical, dotat cu echipamente de resuscitare cardio-pumonara, precum si cu un punct mobil de comanda.